قلب تپنده تاریخ
الگویمان شهدا/راهمان رزمندگان/مسیرمان جانبازان/پیشرویمان سیدمان/هدفمان مولایمان
قالب وبلاگ

دبیرکل جمعیت الاخاء بحرین از سوی شبه نظامیان وابسته به آل خلیفه ربوده شد.

به گزارش رسا، شبه نظامیان وابسته به رژیم فاسد آل خلیفه، روز گذشته معاون دبیرکل جمعیت الاخاء از گروه های معارض این نظام را در مراسم پیکر یکی از شهدای انقلاب ملت بحرین ربودند.

یوسف امرالله، معاون دبیرکل جمعیت الاخاء که روز گذشته در مراسم تشییع یوسف الموالی یکی از شهدای انقلاب در قبرستان المحرق حضور داشت از سوی شبه نظامیان وابسته به آل خلیفه ربوده و به مکانی نامعلوم منتقل شد.

جمعیت های معارض رژیم با صدور بیانیه هایی نظام آل خلیفه را مسوول اصلی این اقدام توصیف کرد و نسبت به ابهام در وضعیت معاون دبیرکل جمعیت الاخاء هشدار دادند.

موسی الانصاری، دبیرکل جمعیت الاخاء در مصاحبه با شبکه خبری العالم درباره ربوده شدن یوسف امرالله گفت: تاکنون هیچ خبری از سرنوشت یوسف امرالله وجود ندارد، اساس تصاویر که در شبکه های اجتماعی نشان می دهند که مزدورانی که معلوم نیست آیا وابسته به نظام هستند یا مستقل عمل می کنند اقدام به ربودن وی کرده اند، اما همگان دیدند که این اقدام در برابر چشمان نیروهای ضد آشوب رخ داد.

وی افزود: نظام آل خلیفه مسوول اول و آخر در ربودن یوسف امرالله به شمار می آید، زیرا با حمله به تشییع کنندگان در قبرستان، مزدوران خود را برای ربودن معاون دبیرکل الاخاء برانگیختند.

معاون دبیرکل جمعیت الاخاء بحرین تصریح کرد: بارها با مسوولان المحرق و رئیس پلیس این منطقه تماس گرفتیم تا از سرنوشت یوسف خبر دار شویم، اما اعلام کردند که هیچ خبری از وی ندارند.

الانصاری یورش به مراسم تشییع یکی از شهدای انقلاب را محکوم کرد و اظهار داشت: بالگردهای آل خلیفه به مراسم تشییع شهید یوسف الموالی یورش برده و به شلیک گلوله های اشک آور به سمت مردم پرداختند، تشییع کنندگان نیز اعم از زن و مردم و کودک نیز پشت سر هم بر زمین می افتادند.

وی تاکید کرد: یوسف امرالله در حالی که قصد یاری یکی از زنان مصدوم داشت از سوی مزدوران نظام ربوده شد و همه تلاش های انجام گرفته برای یافتن خبری از وی بی نتیجه مانده است.

تحليل ما اين است كه وجود چند رهب مشكل ساز است و بايد همه مطيع امر يك رهبر واحد باشند....


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, ] [ 21:45 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

"فريد الديب" وكيل مدافع حسني مبارك رئيس جمهور مخلوع مصر، در جلسه محاكمه ديروز (يكشنبه 2بهمن) مبارك، به دليل دفاعيات عجيب از موكل خود خنده حاضران در دادگاه را برانگيخت و از سوي آنان هو شد.

به گزارش شبكه خبري العالم، الديب همه تحقيقات و مدارك ارايه شده عليه موكل خود را باطل  خواند و گفت: مبارك براساس ماده 85 قانون اساسي هنوز رئيس جمهوري مصر است و بايد به شكل ويژه محاكمه شود.

وكيل مدافع رئيس جمهوري سابق مصر در دفاعيات خود همچنين با باطل خواندن انحلال مجلس، خواستار مجازات كساني شد كه قانون اساسي را به حالت تعليق درآورده و مبارك را در قفس اتهام انداخته اند كه حاضران با شنيدن سخنان وي به تمسخر او پرداختند.
 
در همين حال حقوقدانان و شهروندان مصري، دفاعيات الديب وكيل حسني مبارك را محكوم و تاكيد كردند كه وي از مزدوران مبارك است و در دفاعيات خود از ديكتاتور مصر، در واقع ملت اين سرزمين را محاكمه كرد.

حامد احد ، وكيل مدافع خانواده شهدا و آسيب ديدگان انقلاب مصر در گفت وگو با خبرنگار العالم اظهار داشت: فريد الديب دچار خرافه گويي شده و در توهم و خيالات به سر مي برد به گونه اي كه گويا ميان مردم مصر زندگي نمي كند.

"حسن ابوالعينين" يكي ديگر از وكلاي مدافع شهدا و آسيب ديدگان انقلاب مصر نيز گفت: دفاع از متهم موجب تعجب همه حاضران در سالن شد و زيرا وي بر اساس ماده 86 قانون مجازات خواستار محاكمه مردم شد.

اما صحنه بيرون دادگاه نيز با دفعات پيش تفاوت چنداني نداشت و سردي هوا نيز نتوانسته بود از حضور خانواده شهدا مقابل دادگاه و تاكيد آنها بر قصاص مبارك و همدستان وي ممانعت كند.

يكي از شهروندان كه از خانواده شهدا است در زمينه دفاعيه وكيل مبارك به خبرنگار العالم گفت: الديب مزدور مبارك است از اين رو انتظار  مي رفت در دفاع از جاسوسان و خيانتكاران چنين سخناني بگويد و طبيعي است كه از مزدور اسرائيل يعني مبارك دفاع كند.

پس از پايان اين جلسه كه كمتر از دو ساعت به طول انجاميد دادگاه اعلام كرد كه در جلسه آتي دفاعيات حبيب العادلي وزير كشور اسبق را استماع خواهد كرد.

دادگاه جنايي قاهره، براي محاكمه حسني مبارك رئيس جمهوري مخلوع ، دو فرزند وي ، وزير كشور و شش نفر از معاونان وي به اتهام  كشتار تظاهركنندگان و فساد مالي تشكيل شده است.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, ] [ 21:44 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

یکی از اعضای شورای ملی انتقالی لیبی گفت :  انقلاب در کشور از مسیرش منحرف شده است زیرا برخی از وابستگان رژیم سابق ، مسیر انقلاب را به سود خود عوض کرده اند .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، احمد زبیر السنوسی که در دوران رژیم دیکتاتوری قذافی 31 سال در زندان بود، افزود:  با آنکه خود عضو شورا انتقالی هستم اما متاسفانه باید اعتراف کنم که انقلاب هفدهم فوریه با تلاش برخی از وابستگان رژیم سابق از مسیرش منحرف شده است.

وی  گفت:  برای بازگرداندن انقلاب به مسیر اصلی اش باید به تظاهرات مردمی متوسل شد.

السنوسی اوضاع کشور را نگران کننده خواند و گفت :  کشتی انقلاب در مسیر طوفان زده ای قرار گرفته است که این طوفان خود نتیجه درگیریهای پیدا و پنهان برخی فرصت طلبان است.

عضو شورای ملی انتقالی لیبی تصریح کرد ؛‌  برخی از بقایای رژیم سابق همچنان اداره بخش هایی از کشور را برعهده دارند و حتی برخی از ثروتمندان با پرداخت پول گروهان هایی از انقلابیون را به خدمت اهداف خود درآورده اند .

تحليل ما درست بود و انقلاب ليبي به دليل نداشتن يك رهبر در حال انحراف است پس ببينيد نبود رهبر چه مشكلاتي دارد....


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, ] [ 21:42 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

گروهی از مزدوران رژیم آل‌خلیفه که بر لباس‌هایشان عکس نخست وزیر بحرین نقش بسته است، تهدید کردند معارضان بحرینی و در راس آنها رهبر شیعیان این کشور را ترور کرده و به قتل خواهند رساند.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ملتقی البحرین، گروهی از مزدوران رژیم آل‌خلیفه که آشکارا سرسپردگی خود را به "خلیفه بن سلمان آل خلیفه"، نخست وزیر بحرین اعلام کرده‌اند، بر ترور و کشتن معارضان این کشور تاکید کردند.

این مزدوران نخست‌ وزیر بحرین که بر لباس‌های خود عکس خلیفه بن سلمان آل خلیفه را دارند و خود را "ابناء الفاتح" (فرزندان فاتح) می‌نامند، تهدید کرده‌اند، در راس معارضان بحرینی "آیت الله شیخ عیسی قاسم" را ترور خواهند کرد و به قتل خواهند رساند.

با وجود گذشت حدود یک سال از اعتراض‌های مردمی در بحرین که خواهان انحلال پارلمان و دولت کنونی و تشکیل پارلمان منتخب و دولت برخاسته از بطن ملت و توقف خشونت‌ها و سرکوب‌ها علیه مردم و بیرون کردن نیروهای اشغالگر سعودی از بحرین است، با این حال رژیم آل‌خلیفه نه تنها این خواسته‌ها را نادیده گرفته بلکه معارضان را نیز به شدت سرکوب کرده است.

در این راستا ، ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین خواستار برگزاری تظاهراتی در اعتراض به این اقدامات و تهدیدات رژیم بحرین و همچنین اعلام همبستگی با جمعیت معارض بحرینی "امل" و اعضای بازداشت شده آن از جمله شیخ "محمد المحفوظ" شد.

این درحالی است که رژیم آل‌خلیفه درخواست "رابرت هرمن"، رئیس سازمان فریدام هاوس برای دیدار با "فاطمه البلوشی"، وزیر حقوق بشر بحرین جهت گفت‌وگو با وی درباره آخرین وضعیت حقوق بشر در این کشور را رد کرد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, ] [ 21:40 ] [ سامان ساعدی ] [ ]


عضو ارشد گروه "عمل اسلامي" بحرين با اشاره به فتواي اخير آيت الله شيخ عيسي قاسم مبني بر مقابله با عاملان هتك حرمت زنان بحريني گفت: انقلاب بحرين هم اكنون وارد مرحله جديدي شده است.

"راشد الراشد" روز دوشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم افزود: اوضاع بغرنج بحرين به حدي رسيده است كه ديگر نمي توان در قبال آن سكوت كرد.

اين عضو ارشد گروه عمل اسلامي بحرين در باره فتواي آيت الله "شيخ عيسي قاسم" خاطر نشان كرد: اين فتوا كه پس از يازده ماه انتظار براي توقف رفتارهاي سركوبگرانه رژيم آل خليفه، صادر شده است، از لبريز شدن صبر ملت بحرين حكايت دارد.

راشد گفت: انقلاب بحرين پس از صدور اين فتوا و پس از آن كه ائتلاف انقلاب 14 فوريه پرچم دفاع مقدس را به دست گرفته ، وارد مرحله جديدي شده است.

اين عضو عمل اسلامي بحرين افزود: تلاش هاي نهادهاي بين المللي و در صدر آن كميساريايي حقوق بشر درمورد بحرين بي نتيجه بوده است.

وي گفت: كميسارياي حقوق بشر در گزارش خود اعلام كرد كه نيروهاي رژيم آل خليفه در مقابله با اعتراض هاي مسالمت آميز در بحرين بيش از حد به زور متوسل مي شوند اما انتشار اين گزارش ها نيز نتيجه اي دربر نداشته است.

راشد تاكيد كرد: ديگر نمي توان در قبال جنايت هاي رژيم آل خليفه و بويژه درخصوص تعرض به زنان و هتك حرمت آنها سكوت كرد.

به گفته عضو ارشد گروه عمل اسلامي بحرين ،آمريكا كه خود درگير بحران اقتصادي است ، به مساله اي جز منافع خود در منطقه نمي انديشد و مي كوشد از رژيم هاي استبدادي در منطقه كه حامي منافع آن هستند ، حمايت كند.

راشد ياد آور شد: انقلاب ملت هاي عرب منافع آمريكا را در منطقه در معرض تهديد قرار داده است و پيش از اين بسياري به واشنگتن توصيه كرده بودند كه در روابط خود با ملت هاي منطقه تجديد نظر و اين روابط را بر اساس احترام متقابل بنا كند اما قلدري آمريكا تا كنون مانع از تحقق اين مهم و باعث شد تا اين كشور در سياست هاي خود در منطقه با شكست مواجه شود.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, ] [ 21:39 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

به نوشته روزنامه اماراتی الاتحاد، هدی بن عامر كه به مدت 27 سال یكی از بزرگترین اركان ایجاد رعب و وحشت در میان لیبیایی‌ها و مهمترین جلاد نظام معمر قذافی، رهبر لیبی محسوب می‌شد در منطقه غربی طرابلس دستگیر شد.

هدی بن عامر در اعدام بسیاری از شخصیت‌های مخالف نظام قذافی دست داشت و در ابتدا خود عامل اجرای احكام اعدام بود. وی هنگام اعدام الصادق حامد الشویهدی، یكی از مخالفان قذافی در سال 1984 مشهور شد. بن عامر ابتدا صندلی را از زیر پای الشویهدی مقابل چشمان هزاران تن از مردم لیبی كشید اما با مشاهده اینكه وی هنوز نمرده همانند دیوانه‌ها پاهای قربانی را به سمت پایین می‌كشید تا جانش را بگیرد. گفته می شود الشویهدی بعد از پایین آوردن از چوبه دار هنوز زنده بود اما عاملان قذافی در بیمارستان با فرو كردن یك جوراب پر از شن در دهانش وی را خفه كردند.
بعد از این ماجرا بن عامر به شدت به قذافی نزدیك شد تا آنجا كه مراسم عروسی وی را خود قذافی برگزار كرد. بن عامر كم كم به عامل وحشت مردم لیبی و یك ابزار مهم در دست قذافی برای ایجاد رعب و وحشت تبدیل شد. وی تعداد زیادی از مخالفان قذافی را دار زد به گونه‌ای كه در لیبی به «اعدام گر» مشهور شده بود. از جمله كارهای وی اعدام هفت دانشجوی مخالف قذافی در یك روز بود. شهرت بن عامر تا حدی بود كه یكی از انقلابیون لیبی در مصاحبه‌ تلویزیونی خود اظهار كرد: اگر ما شكست بخوریم هدی بن عامر همه ما را دار خواهد زد. بن عامر پست‌های كلیدی زیادی در لیبی به دست آورد كه آخرین آنها دبیركل كمیته ملی سازمان بازرسی و مراقبت لیبی بود.
وی همچنین در سال 2008 به عنوان معاون پارلمان لیبی برگزیده شد و در سال 2009 به ریاست پارلمان رسید. بن عامر دو دوره به عنوان شهردار شهر بنغازی برگزیده شد هرچند به شدت با مردم این شهر دشمنی داشت. وی یك بار در سخنرانی‌های خود اعلام كرده بود: "در بنغازی هیچ مردی وجود ندارد و من تنها مرد این شهر هستم". بن عامر كسی بود كه در سال 2008 دستور شلیك به سمت تظاهركنندگانی كه در اعتراض به كاریكاتورهای توهین آمیز به پیامبر(ص) از سوی دانماركی‌ها به خیابان‌ها آمده بودند را صادر كرد و در واقع همین امر بود كه به انقلاب لیبی انجامید.
وی كه به شیطانی در لباس یك زن نیز مشهور بود عملیات‌های مخفی علیه مخالفان لیبی و ترور آنها را رهبری می‌كرد و همواره یك كلت تمام اتوماتیك با خود حمل می‌كرد به گونه‌ای كه لیبیایی‌ها از راه رفتن‌اش هم می‌ترسیدند. بن عامر در اعدام مخالفان قذافی بسیار بی‌رحم بود و در واقع هیچ كس به اندازه وی نمی‌توانست در دل مردم لیبی رعب و ترس ایجاد كند. نام بن عامر در لیست 38 نفری بود كه از سوی انقلابیون تحت تعقیب قرار داشتند و بالاخره در روز جمعه در شهر طرابلس به دست انقلابیون افتاد


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, ] [ 17:56 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

حکومت 42 ساله معمر قدافی ، در آستانه سقوط و پیوستن به تاریخ قرار گرفت.قذافی
خبرهای رسیده از طرابلس حاکی از آن است که انقلابیون لیبیایی ساعاتی پیش حمله نهایی به پایتخت را آغاز کرده اند و به پیروزی های بزرگی رسیده اند.

هر چند دیروز درگیری ها در طرابلس "پراکنده" بود و قذافی نیز مهاجمان انقلابی را موش هایی خوانده بود که مهار شدند ، اما از ساعاتی پیش ، روند جنگ به طور کامل به سود انقلابیون بوده است. .

 

 



خبرهای رسیده از پایتخت لیبی حکایت از آن دارد که طرابلس و انقلابیونی که از سایر شهرها آمده اند ، به نزدیکی مقر قذافی رسیده اند. آنها اعلام کرده اند که باب العزیزیه (مقر حکومتی قذافی) را در محاصره خود دارند.


مرکز طرابلس نیز به طور کامل در اختیار انقلابیون است.

نکته قابل توجه این که گردان های ویژه قدافی که به عنوان گارد ویژه ، مسوول حفاظت از حکومت وی هستند ، عقب نشینی کرده اند و تعداد زیادی از اعضای آن خود را تسلیم انقلابیون کرده اند. 
چند نفر از فرماندهان این گردان ها نیز کشته شده اند.




 * مصطفی عبدالجلیل رییس شورای حکومت انتقالی لیبی در گفت وگو با الجزیره از بازداشت سیف الاسلام ، پسر قذافی خبر داد. وی افزود که سیف الاسلام در محلی امن نگهداری می شود.

 

سیف الاسلام


* یگان حفاظت از جان قذافی خود را تسلیم کرد. از محل اختفای قذافی خبری نیست.

* شایعه بازداشت شدن محمد و الساعد قذافی دو پسر دیگر قذافی در طرابلس منتشر شده است. 

* مناطق آزاد شده طرابلس شاهد جشن مردمی است. درگیری در سایر مناطق به نفع انقلابیون ادامه دارد.

* عبدالله سنوسی ، رییس سازمان اطلاعاتی و جاسوسی لیبی به سمت جنوب لیبی فرار کرد .پسر او نیز که جزو فرماندهان گردان های قذافی بود ، کشته شد.

* قذافی در پیامی مدعی شد که سلاح به دست در کنار مردم (!) باقی می ماند و می جنگد.

* میدان خضرا که تا دیروز محل اجتماع حامیان قذافی بود به دست انقلابیون افتاد. اغلب مناطق طرابلس به دست انقلابیون افتاده است. نیروهای وفادار به قذافی نقاط محدودی را در اختیار دارند.

* موسی ابراهیم ، سخنگوی حکومت قذافی دقایقی پیش یک کنفرانس مطبوعاتی برقرار کرد و با ادعای کشته شدن بیش از 1500 نفر در حملات ناتو ، خواستار توقف این حملات شد. 
وی خواستار گفت و گو شد!
نکته قابل توجه این که برای اولین بار تلویزیون دولتی قذافی کنفرانس مطبوعاتی وی را پخش نکرد. هم اکنون تلویزیون دولتی لیبی در حال پخش برنامه های از پیش ضبط شده ای درباره صنایع دستی و طبیعت لیبی است!

 

طرابلس


* پسر بزرگ قذافی خود را تسلیم انقلابیون کرد.

* سخنگوی دولت انقلابیون راز سقوط زودهنگام طرابلس را برملا کرد. وی گفت: از دو ماه پیش با فرمانده یگان ویژه حفاظت از قذافی در تماس بودیم و قرار بود سر بزنگاه نیروهای خود را عقب بکشد و تسلیم کند که این اتفاق رخ داد و قذافی بی محافظ ماند.

* تقریبا همه طرابلس به دست انقلابیون افتاد. تنها در منطقه باب العزیزیه (مقر اصلی قذافی) درگیری و مقاومت هایی وجود دارد که با توجه به کنار کشیدن یگان حفاظت از قذافی ، انتظار می رود این منطقه که همه دستگاه های حکومتی در آن متمرکز هستند ، تا ساعاتی دیگر سقوط کند.

* انقلابیون با حمله به زندان طرابلس ، هزاران زندانی سیاسی را آزاد کردند.

* ناتو فرودگاه و باب العزیزیه را هدف قرار داد.

* منزل عایشه ، دختر قذافی به تصرف انقلابیون درآمد.

* در پی تصرف طرابلس ، قذافی در سومین پیام خود طی 24 ساعت اخیر که از رادیو پخش شد ، با مزدور خواندن انقلابیون ، آنها را متهم به از بین بردن امنیت و زیبایی لیبی کرد و از مردم خواست به سمت طرابلس حرکت کنند و آنها از از شهر بیرون کنند. صدای قذافی در این نوار ضبط شده ، ملتهب و عصبی به نظر می رسید.

* اولین تصاویر از "طرابلس آزاد شده":  مردم در خیابان ها شادی می کنند و عکس های قذافی را زیر پا له می کنند. در یکی از فیلم ها ، مردم تصویر بزرگی از قذافی روی زمین پهن کرده اند و به نوبت با ماشین از روی آن رد می شوند./ درگیری ها در گوشه و کنار شهر و مشخصاً در باب العزیزیه ادامه دارد.

 

سقوط قذافی


* دو فروند هواپیمای آفریقای جنوبی وارد فرودگاه طرابلس شدند و این گمانه زنی وجود دارد که آنها برای بردن قذافی آمده اند. با این حال  یکی از اعضای شورای انقلابی لیبی در گفت و گو با بی بی سی گفت: احتمال دارد قذافی به سمت الجزایر گریخته باشد.

* با توجه به جمیع شواهد و خبرهای رسیده ، می توان به جرات گفت که رژیم قذافی سقوط کرد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ دو شنبه 26 دی 1390برچسب:, ] [ 15:38 ] [ ] [ ]

                           بسم رب الشهدا و الصديقين

 

 

 

انقلاب هاي مردمي در يك تقسيم بندي كلي به سه دسته تقسيم ميشود:

1- اعتراضات در كشورهايي مانند يمن و بحرين و مصر و ... با وجود حضور اكثريت مردم در صحنه به نتيجه اي دست پيدا نميكنند و تحليل ما اين است كه اين تظاهرات زماني نتيجه خواهد داد كه اولا مردم معترض براي خود فردي را به عنوان رهبر انتخاب كنند همانگونه كه ملت شريف ايران در دوران طاغوت و نكوت ستم شاهي براي خود حضرت امام خميني(قدس سره شريف) را كه يك انسان شريف و عالم بود را به رهبري انتخاب كردند ولي مردم مصر به دليل فقدان رهبري عالم با وجود بركناري حسني مبارك هنوز به نتيجه ي دلخواه نرسيدند و همين امر ممكن است موجب گريختن فرعون زمانه از مجازات شود دوما همگي زير پرچم رهبري واحد درآيند همانگونه كه ملت شريف ايران همگي گوش به فرمان امام زمانه خود امام خميني(ره) بودند سوما در بعضي كشور هاي ديكتاتوري مردم براي به دست آوردن نتيجه بايد دست به اقدامات مسلحانه بزنند براي مثال در انقلاب اسلامي تشكيل گروه هايي مانند هيئت موتلفه اسلامي كه اقداماتي همچون ترور حسنعلي منصور را انجام داد و تشكيل جمعيت فداييان اسلام توسط شهيد نواب صفوي و ترورهاي انقلابي اين گروه و.... را نام برد.

 

2- انقلاب در كشور هايي مثل ليبي مردم حضور گسترده داشتند و دست به اقدامات مسلحانه زدند و توانستند بر ديكتاتوري پيروز شوند ولي به دليل اين كه رهبري واحد ندارند هنوز معلوم نيست حكومت اين كشور چه خواهد شد آيا به پيروزي واقعي خواهند رسيد؟

3-انقلاب هايي مانند انقلاب جمهوري اسلامي كه داراي تمامي ابعاد يك انقلاب واقعي بود مردم ايران با حمايت رهبري فرزانه و گوش به فرمان وي بودند ودر بعضي موارد به اقدامات مسلحانه دست زدند و توانستند طاغوت را ريشه كن نموده و حاكميت اسلام را برقرار نمايند

در نهايت نتيجه ميگيريم هر انقلابي براي موفقيت كامل نياز به رهبري فردي عالم و شجاع نيازمند است

براي اثبات اين موضوع كافي است به انقلاب هاي اخير توجه شود مردم بحرين و يمن همگي در صحنه هستند ولي واقعا چرا موفق نميشوند چون رهبري ندارند كه هدايتشان كند

نقش رهبر در يك انقلاب بسيار موثر است ولي نقش رهبري در ادامه حيات يك انقلاب نيز از آن بالا تر است

به طور مثال اگر در كشورمان پس از رحلت امام خميني(ره)

براي ايشان جانشين انتخاب نمي شد در همان زمان كار انقلاب ما تمام بود و زماني كه امام خامنه اي(دامت بركاته) به رهبري انقلاب رسيدند اين انقلاب را از شر فتنه هاي بسياري نجات دادند

بايد توجه داشت كه همگي بايد پشت رهبرمان باشيم تا اين انقلاب و خون شهدايش حفظ شود

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 23 دی 1390برچسب:, ] [ 20:43 ] [ سامان ساعدی ] [ ]

چرا کاخ سفید با وجود ایمان به بی‌نتیجه بودن اعمال تحریم‌های رنگارنگ علیه جمهوری اسلامی ایران، کماکان به این ژست سیاسی ادامه می‌دهد؟ اقداماتی که حتی بی‌منطق‌ترین و افراطی‌ترین مخالفان ایران هم آنها را بی‌نتیجه و بی تاثیر بر اراده ملی برای ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای می‌دانند، جز تلاش برای کسب وجهه در میان لابی صهیونیسم چه مفهوم دیگری دارد؟ این سؤالی است که اوباما باید به آن پاسخ بگوید؛ البته نه به ما که به منتقدان سرسختش در حزب جمهوری‌خواه امريكا که از هم اکنون آش پشت پای او را نیز برای ترک کاخ سفید پخته‌اند.

 دکتر محمد مرندی استاد دانشگاه تهران در مقاله‌ای تحلیلي به زبان انگلیسی، به بررسی وضعیت فعلی خاورمیانه، حضور نیروهای نظامی امريكا در منطقه، تقابل غرب با ایران در زمینه برنامه هسته‌ای، غافل‌گیری غرب‌گرایان از نتیجه انتخابات در مصر که به پیروزی اسلام‌گرایان منجر شد و علت افزایش تبلیغات روانی علیه ایران به ویژه در منطقه خلیج فارس و کشورهای حاشیه آن پرداخته است که رجانیوز متن ترجمه شده با اندکی دخل و تصرف این مقاله را منتشر می‌کند:

 

حدود یک سال پیش آیت‌الله خامنه‌ای در خطبه‌های نمازجمعه تهران در خطبه‌ای عربی به بررسی اعتراض‎هاي مردمی در کشورهای عربی به ویژه تونس و مصر پرداخت. ایشان در سخنان خود پس از ستایش از مردم تونس، از معترضین مصری حمايت كرد که در خیابان‌ها در حال تلاش برای سرنگونی دیکتاتوری مبارک در این کشور بودند. او همچنین درد شدید مصری‌ها و تحقیر آنان به دست مبارک به دلیل پیاده کردن خواسته‌های غرب در این کشور را یادآوری کرد؛ کمک به محاصره غیرانسانی غزه و مشارکت در کشتار زنان و کودکان فلسطینی در جنگ 22 روزه اسرائیل علیه غزه از جمله جنایات مبارک بود که از سوی ایشان مورد اشاره قرار گرفت.

آیت‌الله خامنه‌ای همچنین از اسلامی و آزادی خواهانه بودن این انقلاب‌ها سخن گفتند و تاکید کردند كه اگرچه به دلیل تفاوت‎‌های زمانی و جغرافیایی، ظاهر انقلاب اسلامی ایران در سال 57 تفاوت‌هایی با انقلاب‌های اخیر جهان عرب دارد اما همه‌ي این حرکات به موازات هم هستند و یک هدف را دنبال می‌کنند.

در همان زمان پس از این خطبه‌ها، بسیاری از مفسران غربی با انتقاد از این سخنان، اسلامی بودن انقلاب‌ها را زیرسوال بردند و از عبارت "بیداری اسلامی" انتقاد کردند. آن‎ها معتقد بودند که بهار عربی ربطی به دین و مذهب ندارد و انقلابیون صرفا به دنبال ایجاد دموکراسی‌های سکولار و لیبرال هستند و توجهی به حکومت دین محور ندارند.

با این حال، گذشت زمان مشخص کرد که این افراد درک درستی از شرایط منطقه و وضعیت مردم آن نداشتند. به همین دلیل در قبال اعلام نتایج دور نخست انتخابات مصر که با پیروزی قاطع اسلامگرایان همراه بود، اظهار نارضایتی و بی‌رغبتی کردند.

بر همین اساس، اکنون مفسران غربی نتیجه انتخابات مصر را تعجب‌برانگیز می‌خوانند؛ چرا که آنها ابزار امیدواری کرده بودند که احزاب اسلامی در این کشور با شکست روبرو شوند و مردم به یک حزب غرب‎گرای لیبرال روی خوش نشان بدهند اما بحران اقتصادی و اجتماعی سراسری در اروپا و امريكا پرسش‌های جدی را در مورد ماهیت و آینده نظام سرمایه‌داری لیبرال به ویژه در خاورمیانه مطرح کرد.

مشکل اصلی نخبگان غرب را باید در نحوه تأمین منابع اطلاعاتی در عرصه خاورمیانه جستجو کرد؛ چرا که آنان اطلاعات خود را از میان تحصیل‌ کردگان سکولار، مرفه و غرب‌زده کسب می‌کنند که تحصیلات خود را در غرب گذرانده‌اند و متوجه نیستند که این افراد به هیچ عنوان نماینده جوامع خود نیستند.

اکثریت قاطع جامعه مصر نیز مانند ایران، قشر مذهبی هستند که خواستار برقراری یک حکومت دینی در کشور خود هستند. به همین دلیل با برگزاری یک انتخابات آزاد، قطعا اسلام‎گراها پیروز قطعی خواهند بود و این همان چیزی است که غربی‌ها را به شدت نگران کرده است؛ یعنی برقراری اسلام حقیقی در این کشور، چرا که سلفی‌های وابسته به سعودی‌ها هم به دنبال پیاده کردن نظرات خود در مصر هستند که اشتراک‌هاي فراوانی با ایدئولوژی طالبان و القاعده دارد.

خلاصه اینکه با وجود حرف‌های بسیاری که درباره خطبه‌های سال گذشته آیت‌الله خامنه‌ای در رسانه‌های غربی زده شد، اکنون کاملا ملموس و قابل مشاهده است که سخنان ایشان هم اکنون به‎طور عینی در میان انقلاب‌های منطقه قابل مشاهده است. اصطلاح بیداری اسلامی هم برای نخستین بار از سوی ايشان مطرح شد و تأکید کرد که جنبش‌های اسلامی در خاورمیانه در حال افزایش هستند و این نشانه یک تغییر عمده در منطقه و تشکیل یک خاورمیانه جدید البته با محوریت اسلام است.

علت این تفاوت در تحلیل، این است که رهبر ایران بر خلاف غربی‌ها خود در منطقه زندگی می‌کند و به طور مستقیم در جریان حوادث و رویدادهای روزانه قرار دارد که موجب می‌شود تا بسیار بهتر و دقیق‌تر از اروپایی‌ها و غربی‌ها به ارائه تحلیل بپردازد. آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در کنفرانس بین‌المللی بیداری اسلامی در تهران هم به سخنرانی و به تشریح شرایط خاورمیانه پرداخت.

از سوی دیگر، در نگاه بسیاری از ایرانیان، تغییرات فوق‌العاده خاورمیانه و شمال افریقا که با خروج نظامیان امريكایی از عراق و همچنین بغرنج شدن وضعیت در افغانستان همراه شده و همچنین ظهور بازیگران جدید در عرصه بین‌المللی نظیر هند و برزیل، نهایتاً منجر به کاهش قدرت و نفوذ شدید امريكا و اروپا در مناسبات منطقه‌ای و جهانی شده است.

مردم ایران همچنین به دنبال پاسخی برای این ابهام می‌گردند که علت هم‌افزایی غرب برای اعمال تحریم‌های تند و به قول خودشان "فلج کننده" علیه ایران که صراحتا طبقه متوسط جامعه ایرانی را نشانه گرفته، آن هم با عنوان حمایت از حقوق انسانی و حقوق بشر چیست؟

به نظر می‌رسد آشفتگی از تأثیرگذاری ایران بر معادلات منطقه سبب شده تا غرب دست به اقدامات دیوانه‌وار زیادی بزند: از ترور دانشمندان ایرانی، مقامات نظامی و سیاستمداران تا بر طبل جنگ نظامی کوبیدن که با سناریوی ضعیف طرح ترور سفیر عربستان در امريكا آغاز شد. تحریم اسلحه و مهمات نظامی هم در رأس امور قرار دارد.

طنز ماجرا آنجاست که انگلیس، فرانسه و آلمان در حالی ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی متهم می‌کنند که خود این کشورها در جریان جنگ هشت ساله عراق با ایران، صدام را به‌طور ویژه پشتیبانی کردند و از این‏گونه سلاح‌ها در اختیار او قرار دادند. البته داستان اخیر شکار پهپاد فوق پیشرفته امريكایی توسط ایران هم نشان داد که این تحریم‌ها تا چه اندازه ضعیف و بی‌اثر بوده‌اند.

به طور کلی باید گفت با وجود تلاش بسیار و عرق ریختن‌های فراوان سران کاخ سفید برای حفظ نظم سنتي خاورمیانه، این منطقه به سرعت در حال تغییر و بازسازی است که پیامدهای عظیمی برای جمهوری اسلامی ایران، امريكا و اسرائیل خواهد داشت.

بدون شک آینده مناسبات سیاسی در مصر و تونس به نفع صهیونیست‌ها نخواهد بود. البته باید دقت کرد که برخلاف تبلیغات رسانه‌های غربی، رهبر ایران به هیچ عنوان خواستار برچیده شدن اسرائیل با حمله نظامی نیست. حتی دست‎کاری عمدی سخنان رئیس جمهور احمدی‌نژاد درباره اسرائیل هم نمی‌تواند این واقعیت را دچار تغییر کند که ایران بارها اعلام كرده است كه رژیم صهیونیستی را مانند رژیم آپارتاید در آفریقا می‌داند که باید با یک انتخابات آزاد از سوی ساکنان سرزمین‌های اشغالی از میان برود.

"احترام" به قدرت تأثیرگذاری ایران در منطقه و مناسبات جهانی تنها راه حل معقول برای تمامی طرف‌ها است. در غیر این صورت، شرایط امريكا و متحدانش در خلیج فارس روز به‏روز سخت‌تر خواهد شد. همین مساله موجب شده تا کسانی که به اصطلاح متخصص و کارشناس مسائل ایران هستند، دست به برداشت‌ها و تحلیل‌های کاریکاتوری از ایران بزنند تا افکار عمومی جهان را با یک دروغ بزرگ، از واقعیات موجود در ایران منحرف کنند.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ پنج شنبه 22 دی 1390برچسب:, ] [ 19:58 ] [ ] [ ]

اعراب، چون ايرانيان، از زماني كه با دولت هاي اروپايي آشنا شدند، به عمق عقب ماندگي خود و توسعه و پيشرفت اروپايي ها پي بردند. تاكنون راه حلهاي متعددي براي جبران اين عقب ماندگي ارائه شده است كه يكي از آن ها بازگشت به اسلام به مثابة دين و تمدن است.(1) بر اساس نوع پاسخ هاي داده شده به علل عقب ماندگي، آن ها را به چهار گرايش تقسيم مي كنيم. تذكر اين نكته ضروري است كه اين تقسيم بندي پاسخ هايي است كه در گفتمان بيداري اسلامي از سوي انديشمندان عرب مطرح شده و نتيجتاً نسيوناليسم، سوسياليسم و ايدئولوژيهايي از اين قبيل را پوشش نمي دهد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 22 دی 1390برچسب:, ] [ 19:51 ] [ ] [ ]

جامعه اسلامي به مثابه ساير جوامع بشري با چالش ها و بحران هايي مواجه است که بايد به خوبي مديريت شوند تا جامعه بتواند مسير خود را تا رسيدن به هدف دنبال کند. هدف اصلي در جامعه اسلامي رشد وتعالي مادي و معنوي است. همين دو جنبه بودن هدف يعني برخورداري همزمان از امکانات مادي و ارتقاء معنوي، در کنار مقابله با چالش ها و بحران ها – که طبق تجربه تاريخي اين چالش ها براي جامعه اسلامي بيشتر از ساير جوامع بوده است-  ايجاب مي کند که مدير جامعه اسلامي يا به عبارتي مديران در جوامع اسلامي از توانمديها و ويژگي هاي خاص و متعالي برخوردار باشند. به ديگر سخن مديريت جامعه اسلامي با مديريت يک جامعه سکولار و بي دين متفاوت و در عين حال سنگين تر است. براي درک اين معنا بايد به مفهوم مديريت و مديريت اسلامي توجه کرد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 22 دی 1390برچسب:, ] [ 19:46 ] [ ] [ ]
[ پنج شنبه 22 دی 1390برچسب:, ] [ 19:44 ] [ ] [ ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

کاش میشد بچه ها را جمع کرد سنگر آن روز ها را گرم کرد کاش میشد بار دیگر جبهه رفت جنگ عشقی کرد و تیری خورد و رفت (اللهم الرزقنا شهادة فی سبیلک)
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان قلب تپنده تاریخ و آدرس hozoor.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 67
بازدید کل : 44894
تعداد مطالب : 70
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

.www-blogers-ir{ ;color: #008000 ;font-size: 8pt ;TEXT-ALIGN: center ;font-family: Tahoma ;FONT-WEIGHT: bold ;}

دریافت کد
object width="250" height="60" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">
ایران رمان